Het tijdstip wordt later bepaald | Online Sessie via Skype

Persoonlijke sessie 'Kwantum Fysisch Waarnemen'

De mens is van oorsprong een ziener. Daar waar waarneming plaats vind in de mens zelf naar een bepaald thema/onderwerp, de natuur of de medemens, vanuit neutraliteit, ontstaat beweging. Deze oorspronkelijke kracht is altijd aanwezig in ons, en nu is de tijd aangebroken om hem echt aan te zetten.
Persoonlijke sessie 'Kwantum Fysisch Waarnemen'

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Online Sessie via Skype

Over het evenement

Juist in deze tijd, waar we overrompeld worden door informatie van buitenaf en scripten die niet tot onze oorspronkelijke werkelijkheid behoren als mens, lijkt het alsof we een kant moeten kiezen. We worden naar buiten getrokken met onze aandacht, geleid door onze fysieke reflexen, patronen, overtuigingen, angst en trauma's.

Echter, is er ook een weg die vrij is en die vrijheid creëert!

Dat is de weg van aandacht in het NU in jezelf en van daaruit leiding nemen.

Waar-Nemen!

Door ruimte in onszelf te creëren door waarneming, maken we letterlijk plaats voor andere informatie in ons hologram.

Oorspronkelijke informatie kan op deze manier gedownload worden in ons hologram en weer gevoeld worden. Daarnaast laden we scripten in die aansluiten op wat wij als mensen ten diepste zuiver voelen en waarnemen.

Dit kan alleen maar gebeuren als we beseffen dat we uit de mindcontrole kunnen en moeten stappen, onszelf vrij maken van programmeringen (ook fysiek) die door ons heen lopen. Los van een uitkomst en volledig onthecht. Het besluit om in elk moment aanwezig te zijn en je ruimte in te nemen. Dan zal jouw waarneming, en onze collectieve waarneming, werkelijk een verschuiving teweeg brengen naar een andere bandbreedte in deze realiteit. Want de oorspronkelijke aarde en wij zijn er al, het mag alleen weer zichtbaar worden in onszelf en geleefd worden.

Vanuit gedragen kracht en verbinding.

We zetten ons scheppende vermogen weer aan.

Wat kun je verwachten tijdens een sessie?

Ik reik je een oefening aan waarin we gaan waarnemen, zodat je jezelf kunt ervaren en ervaart wat waarnemen is.

We kijken naar wat jou belemmert, waar je vast loopt en waar je doorheen gaat op dit moment. Heel simpel, wat speelt er? Waarom ben je hier?

Tijdens de sessie kijk ik met jou mee, leer ik jou om te ontkoppelen, neutraal te zijn, verbinding te maken met je gevoel en daar onderscheidingvermogen in aan te brengen in die lagen. We reizen naar de oorspronkelijke gevoelslagen in jouzelf om die te openen.

Daarnaast kijk ik met je mee in stukken waarvan je voelt dat daar beweging in mag komen. Ik leer je hoe je dat zelf kunt doen in het vervolg.

Ik werk, naast dat het consult nu digitaal is, verder geheel organisch. Wetende dat zich door de keuzes die we maken en onze aanwezigheid precies dat ontvouwd wat er aanwezig is.

Vanuit vertrouwen, respect, warmte en eerbied ga ik deze sessie met je aan.

Kosten.

​45,- d.m.v. Ideal (+-60 min)

Warme groet,

Daniëlle van der Gouw

Deel dit evenement