Wie is Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle van der Gouw (1982) en ik ben blij jullie hier te mogen verwelkomen op mijn website. Hier zal ik een omschrijving geven van wie ik ben, wat mij beweegt en wat ik doe. Als mens hier in de persoonlijkheid Daniëlle, heb ik ontzettend veel levenservaring opgedaan. In mijn maatschappelijke leven heb ik verschillende rollen vervult. Ik heb 18 jaar gewerkt in de zorg als Radiodiagnostisch Laborant met specialisatie MRI. Daarnaast ook andere rollen vervult als projectleider menslievende zorg en beleid uitzetten als praktijkopleider op dezelfde afdeling. Ook heb ik 4 jaar lang mijn eigen praktijk gehad in alternatieve geneeswijzen waarin meditatie en bewustzijn, natuurlijke voedingstherapie, massage en het werken met etherische oliën voorop stonden. Op dit moment bevinden mijn maatschappelijke werkzaamheden zich in de thuiszorg als thuishulp en persoonlijk begeleider.

Zelf ben ik graag in de natuur te vinden en uit ik me graag creatief. Ik maak energie zichtbaar door het maken van was tekeningen en schilderingen. Tussen alle bedrijvigheid door schrijf ik mijn ervaringen op en maak ik muziek op mijn yuke! Ik vind het heerlijk en krijg energie van het samen in contact zijn en nieuwe dingen creëren. De dag is soms echt te kort.

Ik heb een erg dynamisch leven gecreëerd waarin ik veel heb beleefd, doorleefd en doorvoelt. Daarbij draag ik veel gevoelsherinneringen met mezelf mee uit een andere tijdlijn van waar ik oorspronkelijk (kosmisch) vandaan kom.

Je kunt dus wel stellen dat ik deze wereld als kind op zijn kop beleefde. Bij alles wat er gebeurde in deze realiteit, ervoer ik direct het tegenover gestelde in mezelf. Ik heb altijd geweten dat er hier iets gewoonweg niet klopt in de realiteit die ik ervaar, omdat ik zo mijn eigen realiteit kan voelen dwars door alles heen. En juist daar in die diepe gevoelsherinneringen, daar is veel ruis doorheen gaan lopen en ben ik de connectie met mijn wezenlijke zelf uiteindelijk kwijtgeraakt in mijn kinderjaren.

Nu echter, na een lange weg van zelfrealisatie, kan ik zeggen dat ik er weer Ben! Dat ik sta in de kracht van mijn wezen en dat er hierin een mooie en belangrijke samenwerking is met mijn fysieke persoonlijkheid om mezelf hier volledig te kunnen manifesteren en onze verborgen analoge oorsprong en talenten weer terug te her-inneren.

 

 

Het oorspronkelijke menselijke bewustzijn en innerlijke kracht

Op dit moment leven wij in een gekaapt universum dat onder controle staat van onzichtbare artificiële intelligenties. Dit wordt ook wel ‘The Matrix’ genoemd. In het volledige bewustzijn van de oorspronkelijke mens heeft een hack plaats gevonden waardoor het laag voor laag is uitgevallen en we op dit moment 1% van de volledige realiteit waarnemen met onze zintuigen. 

Daarnaast vinden er bewust wereldwijd grote afleidingsprogramma’s plaats om de mensen en het collectief om de tuin te leiden. Het draait namelijk allemaal om onszelf, ons eigen waarnemingsvermogen en onze beleving.  Zolang wij mensen blijven aanhaken aan geleide (niet doorvoelde) gedachten van buiten onszelf zullen er scripten aansluiten die onze vrijheden en het bewustzijn ondermijnen.

Echter nemen wij het besluit om vanuit ons eigen waarnemingsvermogen / onze eigen bron als informatiedrager te gaan kijken, te gaan leven en daarbij alles open te maken en aan te kijken wat ons stagneert. Dan zullen wij een andere werkelijkheid creëren / scheppen kortom, omdat de bandbreedte van ons bewustzijn zich verbreed en bekrachtigd in deze werkelijkheid. De kaping in ons bewustzijn en alle artificiéle programma's die daar aan aangekoppeld zijn, zullen uitvallen. Het levensveld kan niet anders dan daarop aansluiten, op jouw! Zonder belang, helemaal vrij, vanuit het NU zal het leven naar waarheid bewegen en vinden wonderen plaats.

 

 

Visie

Heldere waarneming brengt velden in beweging, bekrachtigt en herinnert ons als multidimensionale en kosmische Mensen. Dit proces ondersteun ik graag voor mensen individueel en groepen. Op dit moment geef ik consulten, lezingen en workshops. Ik werk vanuit een vrij en open veld waarin ikzelf betrokken, vrij, eerlijk, warm, krachtig en verbindend aanwezig ben.

Zelf draag ik ook aan dit proces bij door openlijk, kwetsbaar en transparant mijn ervaringen, kennis en gevoelswereld te delen. Dit uiteraard in een respectvolle uitwisseling.

Op dit moment (en de afgelopen maanden), ligt mijn focus op het verwijderen van de infectie uit mijn bewustzijn. Door de invasie in mezelf, en collectief, op te sporen in de velden en te verwijderen. Samen met andere mensen heb ik intensief en hard (hart) samen gewerkt om een landingsplaats te creëren in onszelf en deze werkelijkheid om terug te kunnen bewegen naar het 'Land van Ooit'. 

Contact met welwillende en zeer intelligente / liefdevolle buitenaardse, en voor mij bekende beschavingen, heeft veelvuldig plaatsgevonden om deze omkering in mezelf te laten plaatsvinden. Hier ligt dan ook verder NU mijn beweging en onderzoek in hoe dit alles zich hier mag en kan gaan ontvouwen in één ieder en op Gaia.

Mijn visie is dat we een wereld kunnen creëren die gebaseerd is op waarheid en vrijheid. Een wereld van samen en gelijkwaardigheid,  vrij van (geloof)modellen en (spirituele) constructies. Vanuit ieders Bewust Zijn wordt deze wereld vorm gegeven en ontstaat geheel natuurlijk een kosmische Samen Leving vanuit de autonome kracht van ieder individu. Dit zonder enige vorm van manipulatie van buitenaf. Een wereld van verbinding, plezier en onvoorwaardelijke liefde waar onze natuur spreekt en samenwerkt met de mens. Een wereld waar iedereen mee telt.

Laten we ons hart open zetten en samen een nieuwe wereld laten ontstaan door simpelweg ten diepste onszelf te mogen zijn en in te brengen. En laten we beginnen bij die van onszelf. Want JIJ bent van onschatbare waarde!

Besef lieve mensen dat de kracht niet buiten ons ligt, maar dat alles in ons zelf aanwezig is. Alleen jijzelf bent de katalysator naar die verandering en samen brengen we delen met elkaar in beweging.

 

 

Graag ben ik die inspirator, vrij spreekster, coach en gewoon mens.

Warme en krachtige groet, 

Daniëlle van der Gouw

HelderZijn_logo-01[21472].png