Ceres Nieuw Bewustzijnevents Breda 2020

  'Waarnemen vanuit het hart met kwantumbewustzijn.'

We kunnen de huidige polariteit overstijgen door onze hoogste frequentie te leven, geven en bewaken en onze verantwoordelijkheid te nemen in het scheppingsproces, terug naar ons “oorspronkelijke” leven in kwantumbewustzijn. Door niet aan te haken op de wetten van oorzaak en gevolg, wetende dat er vele realiteiten tegelijkertijd mogelijk zijn, is ons onderscheidend vermogen, “focus” en “zuiverheid zonder belang” cruciaal. Wij kunnen deze omwenteling in en om ons manifesteren!

Om juist in Corona-tijd, met alle mitsen en maren die er (kunnen) opdoemen, ons toch te verbinden en te bekrachtigen, om terug te kunnen keren naar ons oorspronkelijk mens-zijn en scheppend vermogen, is de Ceres Summerschool samenwerking aangegaan met Helder-Zijn. Het alweer 3e digitaal programma-overzicht, verwijst naar de website, waar per event achtergrond-informatie te vinden is. Zo ontvouwt het zich vanzelf binnen de mogelijkheden.

 

Welkom!   

 

 

Upcoming events te volgen en boeken via de  agenda Ceres Nieuwbewustzijnevents breda 2020.

Voor een overzicht van het programma en starttijden zie Nieuw Bewustzijn Events.

© 2019-2021 by Daniëlle van der Gouw - Kvk 76843998 - BTW-id NL003141413B43 -  Helder Bewust Zijn coach -  Vrijspreekster - Inspirator - Evenementen|Privacyverklaring

Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon