UFO's en buitenaards contact in relatie tot onze werkelijkheid.

Wellicht wordt dit een serie van meerdere delen, omdat deze onderwerpen zo groot zijn en er veel over te vertellen is. Ik zal hier puur mijn eigen ervaringen delen, op mijn manier met de gedragen kennis daaruit. Dat betekent dat ik geen expert ben, maar gewoon een mens met veel ervaringen. En die ervaringen willen gedeeld worden, het is de hoogste tijd.


Vandaag ontmoette ik wederom een kennis van me. Hij bezit veel filmmateriaal over ufo's, de wezens aanwezig in de ufo's, graancircels, orbs etc. Hij vertelde mij dat hij al het filmmateriaal met vrienden heeft gedeeld en opgestuurd heeft naar verschillende media in Nederland met zijn verhaal erbij. Zijn verhaal ontroerd me, want eindelijk besloot hij alles te delen wat hij heeft gezien/waargenomen. Decennia lang heeft hij het voor zich gehouden, want je wordt voor gek verklaart. Maar nu barst hij helemaal open. Net zoals het onderwerp ufo's en buitenaardsen trouwens.


Het is zo nodig op dit moment dat verschillende onderwerpen die jarenlang in de doofpot zijn beland open gaan voor het grote publiek. Grootschalig satanisch kindermisbruik wereldwijd, de betekenis van de aanwezigheid van buitenaardsen. de rol van de mensheid hier op aarde. Ik noem maar even wat op hier. Mijn ontmoeting vandaag heeft ervoor gezorgd dat ik het ook voel. Het wil ook stromen in en door mij heen en ik voel de noodzaak te delen.


Want hoe kunnen wij als menselijk collectief onze plek innemen hier op aarde als we niet beseffen wie we zijn? Op school wordt ons al vroeg geleerd dat we als mensen geëvolueerd zijn uit apen. God heeft ons mensen, de aarde en het heel-al gecreërd. Dat is onze schepper. En Jezus is onze verlosser.


Ik besef mezelf dat ik door de aanwezigheid van buitenaardsen hier te benoemen en uit te vouwen dat er een verschuiving kan plaatsvinden in het menselijk bewustzijn, waarbij het concept evolutie, religie en de geschiedenis van de mens compleet op de schop gaat.


De laatste jaren heb ik veelvuldig contact met andere wezens uit de kosmos. Niet fysiek, maar via een krachtige telepatische verbinding op mijn voorhoofd en via het hart. Er wordt niet gesproken in woorden, er wordt gecommuniceerd met krachtvelden. Diepe, voelbare emoties en dus frequenties die over en weer gaan. Er gebeurde van alles met me in die tijd. Zo werd ik me bewust van mijn multidimensionale vermogen als mens. Ik kon schakelen tussen verschillende frequentielagen (dimensies) die dwars door deze werkelijkheid, deze aarde heen lopen. Het concept tijd vervaagde wat en mijn wereld ging zich afspelen in het NU in volle aanwezigheid. Ik werd me bewust van mijn eigen aanwezigheid in dit lichaam en kon me soms herinneren waar ik vandaan kom. Ik kon voelen hoe het daar was, een compleet andere realiteit in een ander gedeelte en tijdlijn van de kosmos. Er ontstond wezenlijk contact met mijn medemens.


Deze gewaarwording/herinneringen veegden eigenlijk alles onder mijn voeten uit. Mijn realiteit hier stond op zijn kop, maar eigenlijk diende de echte realiteit, waarvan ik altijd heb gedroomd, zichzelf aan. Aan mij was de taak het bedding te geven en het te dragen, te koesteren. En dat kon ik, want ik kwam eindelijk echt thuis! Wat een bevrijding kan ik wel zeggen.


Een bevrijding in herkenning van mezelf, mijn diepste gevoelens, maar ook zeker een bevrijding uit al die programma's die hier op aarde lopen en waarin ik mezelf nooit gekend heb gevoeld. Ik noem het oorspronkelijk mens zijn. Dat heeft niets te maken met oorlog voeren, overleven, religie, epidemiën, technologie en noem maar op. Het heeft voor mij alles te maken met vrijheid, leven vanuit autonomie, samen, analoog in de natuur als krachtige en liefdevolle multidimensionale wezens.


Als neutrale waarnemer hier vraag ik mezelf af waarom het ufofenomeen en buitenaards leven nog steeds in de doofpot zit. Waarom er censuur zit op dit onderwerp en overheden geen informatie met burgers delen hierover. Dit zijn echt vragen die we onszelf best mogen stellen. Diep van binnen weet ik het antwoord wel, gebaseerd op mijn ervaringen.


Door deze krachtige transformatie naar binnen toe, weet ik dat alles buiten ons een afspiegeling is van wat er binnen in ons aanwezig is. Ik ben zelf dat goddelijke wezen dat kan scheppen, en dat kruis heb ik al lang van me af gegooid. Ik laat mezelf niet meer vastnagelen door al die programma's. Ik ben niet uit een aap geëvolueerd en draag in mijzelf ook weten-schap. Door mezelf continu binnenin te bevrijden en openen (lees mijn eerdere blogs hoe dat te doen) verander ik mijn wereld.


Ik nodig je uit je ervaringen te delen. Er is geen goed of slecht aan, het onderwerp mag gewoon helemaal open en gezien worden.


Daarnaast wil ik uit het diepst van mijn hart de mensen bedanken met wie ik dit proces mocht delen. De vele uren die we samen hebben doorgebracht om al deze infomatie in onszelf te openen, het bedding te geven. Zo kwetsbaar, mooi en echt. Ik ben er weer. Dank jullie wel.


Wordt vervolgd..238 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Vrij Verbindend Oorspronkelijk Bewustzijn

Een hele tijd geleden alweer dat ik een blog heb geschreven en vandaag 1 maart 2021 voelt als een nieuw begin met nieuwe energie. Die wil ik graag even de wereld inzetten. De afgelopen periode heb ik

Wezenlijk en kosmisch contact vs. persoonlijkheid.

Een hele tijd broeit dit onderwerp al in mijzelf. Ik wil erover schrijven en delen en er komt steeds een stukje informatie bij. Graag wil ik mijn ervaringen belichten in het contact met mensen en ande

Geweldloze (r)evolutie

Vanochtend toen ik uit bed stapte, voelde ik mezelf redelijk zwaar. Ik had er geen zin in mijn dag op te starten. Hoewel er een brandend gevoel in mijn borstkast aanwezig was dat zich een weg naar bui

HelderZijn_logo-01[21472].png