Vrij Verbindend Oorspronkelijk Bewustzijn

Een hele tijd geleden alweer dat ik een blog heb geschreven en vandaag 1 maart 2021 voelt als een nieuw begin met nieuwe energie. Die wil ik graag even de wereld inzetten.


De afgelopen periode heb ik mezelf teruggetrokken uit mijn werk om diepgaand mezelf vrij te maken in mijn bewustzijn. Hierbij heb ik mooie ontmoetingen gehad met mensen waarvan ik voelde dat die er mochten zijn en die spontaan ontstonden. De lockdown kwam van pas en gaf me de ruimte om de lockdown in mijn eigen bewustzijn open te breken. Langzaam heb ik de sleutels gevonden en de flow te pakken om nieuwe koers te kunnen bepalen.


Daarvoor had ik absoluut een nieuwe bodem nodig in mezelf en om mij heen, een borging in wie ik ben en wat ik met me mee draag aan herinneringen uit andere werelden. Alleen op deze manier is het voor mij mogelijk te leven en mezelf uit te dragen. Het levend vrije bewustzijn uit te dragen in alles wat ik doe!


Het is zo mooi te ervaren en in mijn beleving kan dat ook alleen maar, vanuit Samen. Er is een veld waarin wij heel diep met elkaar verbonden zijn. Allemaal. Ondanks onze verschillen en afkomst dragen wij elkaar daar in vrij bewustzijn en weten wij wat dat 'samen' betekent. Het voelt als de lijm die ons voorgoed weer bij elkaar brengt, waar weer nieuwe informatievelden (tijdlijnen) op aan kunnen sluiten. Daarnaast brengen wij ,door onszelf continu in te brengen in situaties of waarneming, nieuwe informatie en dus beweging in ingebrachte artificiële tijdlijnen op deze aarde.


Ik kan wel zeggen dat het niet altijd makkelijk is en het een uitdaging vormt jezelf zo vrij te maken en in te brengen. De afgelopen maanden ben ik helemaal naar een nulpunt toebewogen in mezelf waarin ik mezelf diep ontkoppeld heb van bepaalde programma's gebaseerd op tekort, verlies etc. Daarin heb ik gezien, samen met anderen, dat de hack in ons bewustzijn diepe wonden heeft veroorzaakt. En schrik, van het niet meer herkennen van elkaar, vervreemd zijn. De wonden zijn er, maar wij zijn het portaal waarin hier en nu alles weer terug kan keren. De beweging terug naar voor de hack is naar inzicht ook een loop. En het is tijd om uit bepaalde ingebrachte timeloops te stappen.

En de brug weer te bouwen naar elkaar. Alle belemmeringen er tussenuit halen, jezelf inbrengen en het veld bekrachtigen. Ik voel daar een liefde bij die dwars door alles heen gaat. Een allesomvattende, dragende kracht.


En laten we alsjeblieft niets uitsluiten. Als wij dit openen met elkaar, hoeven we onszelf niet meer te beschermen. Echt overal mag vrij bewustzijn doorheen worden gezet! Zelfs door onze persoonlijkheid. Hierin ligt voor mij echte vreugde en vrede.


Laten we de borging zijn voor onszelf en elkaar waarin alles uitgepakt mag worden wat er is. Om zo het oorsprongrijke bewustzijn weer terug te laten keren in onszelf en Gaia.


In liefdevolle verbinding.


Daniëlle


ps heb je aanvullingen, toevoegingen. Voeg ze hieronder toe :-)





49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wezenlijk en kosmisch contact vs. persoonlijkheid.

Een hele tijd broeit dit onderwerp al in mijzelf. Ik wil erover schrijven en delen en er komt steeds een stukje informatie bij. Graag wil ik mijn ervaringen belichten in het contact met mensen en ande

Geweldloze (r)evolutie

Vanochtend toen ik uit bed stapte, voelde ik mezelf redelijk zwaar. Ik had er geen zin in mijn dag op te starten. Hoewel er een brandend gevoel in mijn borstkast aanwezig was dat zich een weg naar bui

HelderZijn_logo-01[21472].png