Welke weg kiest de mens?

Vandaag voel ik de inspiratie mijn beleving van de afgelopen week te delen met jullie allen. Ik zal proberen dit zo helder mogelijk uiteen te zetten.


Het zal niemand ontgaan dat we in een stormachtige periode zijn aanbeland. Het corona virus is los gebroken en onheilspellende draconische scripten worden zonder pardon ingevoerd in deze werkelijkheid.


Afgelopen dagen voel ik in mezelf een absolute vrijheid en blijheid omhoog komen. Dat lijkt heel gek met alles wat er gebeurd, maar ik voel mezelf als een stralende zon (corona). Dit gevoel is wie ik ben van oorsprong, het is nooit weg geweest, maar blijkbaar had ik deze crisis nodig om dit weer te kunnen voelen in mezelf. Ik ben er, stralend naar buiten toe.


Het script 'corona' wil ons juist laten geloven dat wat we niet zijn. Slachtoffers, onmachtig tegen dit alles. En dus moeten we maar aannemen dat wat de overheid ons geeft en verteld. We passen ons aan en haken aan bij een 'vals' gevoel van samen dat gebaseerd is op macht. En ojee als je iets anders voelt, denkt of zegt. Dan zal er wat zwaaien. Dat is nou precies wat we nodig hebben, mensen die zichelf vrij spreken en hun ervaringen delen over hoe het ook anders kan in vrijheid, liefde en kracht. Echt samen!


Door krachtig in mezelf aanwezig te zijn en neutraal waar te nemen wat hier gepoogd wordt neer te zetten, ben ik als schepper aanwezig. Ik haak nergens op aan en dat mag! De waarneming en aanwezigheid, brengt in mij duidelijk andere gevoelens naar boven dan de gevoelens van angst die bezit van mij willen nemen. Het zijn juist hele krachtige gevoelens die me helder maken welke keuzes ik mag maken als mens.


Op dit moment sluiten wereldwijd veel mensen aan bij de propaganda van de overheid. Dit zou tot gevolg kunnen hebben dat er een wereldwijde crisis ontvouwd waarin er tekorten ontstaan en de overheid volledige controle over de mensheid heen legt. De scripten zullen ontvouwen, zoals ze zijn klaar gelegd. Echter mogen we NU als mensen gaan beseffen wie wij zijn en waarom we in zo'n slechte film leven. Want zeg nou zelf 'heb jij dit script ooit zelf bedacht?' Heb je jezelf überhaupt wel eens afgevraagd hoe jouw leven er ten diepste uit mag zien hier? Welke gevoelens komen er dan vrij bij jou als mens?


Bovenstaande vertel ik niet omdat ik iemand wil overtuigen of mijn waarheid wil opdringen. Zeker niet. Ik wil delen en uitwisselen in respect. Ja er zijn mensen ziek en mensen overlijden, er is zorg nodig. Dit gaat me aan het hart en zelf werk ik ook in de zorg op dit moment. Wat ik wil laten zien, is dat er ook een andere kant is hoe wij hiermee omgaan. Wij mensen kunnen vanuit helderheid, waarheid en kracht hier aanwezig zijn en doen wat nodig is in deze crisis. Nergens in meegaan, niet jezelf laten ontvoeren in modellen of gedachten. Neutraal blijven waarnemen buiten en in jezelf en leiding nemen in wat je voelt. Als we dit massaal doen, dan zal de crisis zo over zijn, want dan haken wij als mensen niet meer aan aan deze scripten. Ze worden niet meer gevoed en worden op nul gezet. Dat is de kracht van waarneming, de kracht van in het NU zijn. Het is een natuurlijk quantumfysisch proces wat van oorsprong de mens niet onbekend is.


Dus we kunnen stoppen met overleven, redder en helper zijn etc. Alle rollen mogen van ons afvallen en we mogen hierin onze eigen plek weer innemen. Dat betekent niet dat je alles uit je handen laat vallen. Maar de vraag is wel; hoe sta jij in het leven?' Ben je lijdend of ben je leidend?!


Als we vanuit een werkelijk Samen van gedragen kracht, liefde en vrijheid ons hart individueel en samen laten spreken dan wordt er een andere werkelijkheid zichtbaar. Dan zullen andere tijdlijnen kunnen aansluiten op ONS en dit hologram van de aarde en kan het zomaar zijn dat onze realiteit zich aanpast naar wie we ten diepste zijn. En dat is niet de realiteit die ons op dit moment wordt voorghouden en aangepraat. Ik zeg maar iets.


Hieronder deel ik een oefening / techniek om waar te nemen. Ik nodig je van harte uit je scheppende kracht als mens weer in te zetten. En niet geschoten, is altijd mis. :-)


Oefening.

Doe je mee om in het programma "corona", die veel verder gaat dan het virus zelf, beweging te brengen op een ander level, door waarneming? Waarnemen vindt zijn oorsprong in kwantumfysica: door zonder oordeel en zonder (gewenste) uitkomst waar te nemen, komt er beweging in het veld dat is uitgerold over de mensheid en qua oplossingen nu beperkt is tot actie-reactie i.p.v.de inzet van ons hart- en kwantumbewustzijn. Zo kunnen jij, ik, wij allemaal massaal het ‘Coronavirus’ waarnemen. Je doet dit wanneer jij dat kunt en wilt, en zo vaak als jij wilt en kunt. Het kost niets, en waarnemen behoeft niets anders dan jouw tijd. Hoe meer mensen meedoen, des te krachtiger het waarnemen wordt, en dus ook de beweging in het veld (de trilling, de frequentie). Waarom waarneming "evidence based" is om de trilling te veranderen en hoe dan. Daar waar menselijke observatie aanwezig is, vindt een verandering plaats in de gedraging van lichtdeeltjes en daarmee in de informatie die deze lichtdeeltjes representeren. De fysieke werkelijkheid waar wij in leven en waar ook ons fysieke lijf en ons neurologische systeem deel van uitmaken, is opgebouwd uit deze lichtdeeltjes en kan dus beïnvloed worden door onze waarneming. Dat is kwantumfysica. Voel je lichaam van boven naar beneden en wees bewust in je lichaam aanwezig. Ga naar binnen in je hoofd, achter je ogen, naar het midden van je brein. Je kunt met gesloten ogen even kort scheel kijken om de focus in het midden van je brein te vergemakkelijken. Zie de situatie voor je. Kijk er alleen maar naar, zonder oordeel. Dan verplaats je je aandacht naar je hart. Het beeld in je hoofd verplaats je naar je hart. Je kunt je hand op de plek van je hart leggen als je dat fijn vindt. Voel en zie het beeld van de situatie in je hart, zonder oordeel en zonder gewenste uitkomst. Je hartskracht is jouw verbinding met de oorspronkelijke bron. Dat is waarnemen. Adem krachtig in en uit. Open je ogen. Neem iedere dag waar. Doe het alleen of doe het samen met anderen. Je kunt deze tekst voor jezelf uitprinten, of inspreken op een voicerecorder. Veel oefenen totdat het ‘gewoon’ een deel van jezelf is geworden. Het command geven: Het gebeurt NU!🙏❤


Warme groet, Daniëlle

83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Vrij Verbindend Oorspronkelijk Bewustzijn

Een hele tijd geleden alweer dat ik een blog heb geschreven en vandaag 1 maart 2021 voelt als een nieuw begin met nieuwe energie. Die wil ik graag even de wereld inzetten. De afgelopen periode heb ik

Wezenlijk en kosmisch contact vs. persoonlijkheid.

Een hele tijd broeit dit onderwerp al in mijzelf. Ik wil erover schrijven en delen en er komt steeds een stukje informatie bij. Graag wil ik mijn ervaringen belichten in het contact met mensen en ande

Geweldloze (r)evolutie

Vanochtend toen ik uit bed stapte, voelde ik mezelf redelijk zwaar. Ik had er geen zin in mijn dag op te starten. Hoewel er een brandend gevoel in mijn borstkast aanwezig was dat zich een weg naar bui

HelderZijn_logo-01[21472].png