Wezenlijk en kosmisch contact vs. persoonlijkheid.

Een hele tijd broeit dit onderwerp al in mijzelf. Ik wil erover schrijven en delen en er komt steeds een stukje informatie bij. Graag wil ik mijn ervaringen belichten in het contact met mensen en andere kosmische wezens vanuit persoonlijk, wezenlijk en kosmisch perspectief.


Een paar maanden geleden organiseerde ik voor de eerste maal een bijeenkomst met als onderwerp 'oorspronkelijk mens zijn in deze werkelijkheid'. Ik voelde diep van binnen dat het daarom gaat. Niet wetende wat het thema van die dag precies ging zijn, liet ik toch alles open, zodat het organisch zou kunnen ontstaan. Het thema wat ontstond ging over 'mindcontrole' en samen hebben we dit onderwerp open gelegd, waargenomen en bekrachtigd.


In dat veld oorsprongrijk mens zijn dat ik voor mezelf aan het openen ben, loop ik door verschillende lagen heen van mezelf en dat gaat gepaard met vele contacten en gebeurtenissen. En juist daar wil ik op ingaan. Het gaat namelijk om jezelf, jij maakt jezelf vrij uit al die lagen van controle en kunt jezelf openen. Dat hoef je niet te bedenken hoe dat moet gaan, het gebeurd op het moment dat jij het waarneemt in jezelf.


Zo kwam ik de week voor de bijeenkomst in contact met Delta groepen die hier op aarde actief zijn. En dan komt het erop aan. Hoe ga je dat contact aan? In mijn waarneming tijdens het contact voel ik ook dat mijn persoonlijkheid erdoorheen wil komen. Die wil er van alles van vinden en begrijpen. Ik zag het en liet het voor wat het was, want ik voelde dat diep vanbinnen er iets heel anders open wilde gaan in mezelf. En juist die vibratie, dat voelt zo krachtig en kloppend. Daar geef ik in elk moment de ruimte aan en die ruimte ontstaat als je stil wordt. Dan word er een ander informatieveld zichtbaar, je ziet het en het veld klapt naar buiten naar dat wezen toe. Dit kosmische en wezenlijke contact kan alleen maar plaatsvinden als je werkelijk alles durft los te laten en vanuit stilte en verbondenheid in jezelf het contact aan gaat. Er hoeft geen uitkomst te zijn in dat contact, het is helemaal vrij van gedachtenvelden en op dat moment gaat het stromen. Er stroomt een Godskracht naar dat andere wezen toe. Er ontstaat een hartsverbinding of zelfs een veld van uitwisseling. Deze kosmische ontmoetingen zijn ook gelinkt en lopen synchroon aan fysieke ontmoetingen hier op aards niveau of diep contact met iemand hier op aarde aanwezig. Deze personen kom je niet voor niets tegen. Dit is een kwantumreactie op jouw wezen en wellicht ook op die van hen.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat er simpelweg aanvallen plaatsvinden via personen (dit doet de matrix) op jouw stukjes waar je nog niet in je kracht staat. Het speelt zich in de materie dus ook werkelijk af en daarin kun je jezelf enorm bekrachtigen. En daarin is geen positief of negatief. Dat is mijn ervaring. Je maakt een keuze op wat je ten diepste voelt opkomen in jezelf, ook al is dat super onlogisch en druist het overal tegen in. Dit kan ook erg bekrachtigend zijn voor dat andere wezen (mens) uiteindelijk. Alleen heeft het op aards niveau naar mijn idee altijd wat meer tijd nodig om de verbinding tot stand te brengen.


Door deze wezenlijke uitwisseling ben ik in mezelf vrij gekomen van verschillende lagen van mindcontrole. Ik kon dieper in mijn lichaam landen. Daarnaast werd het voor mezelf steeds zichtbaarder hoe de mindcontrole werkt. Je gaat dus helemaal door zo'n laag heen.


Op deze manier ben ik ook door andere lagen heen aan het bewegen, zoals seksuele (scheppende) energie, op dezelfde manier als hierboven beschreven. Ik maak mezelf vrij van elk programma in mezelf en dit gaat gepaard met wezenlijke kosmische en aardse ontmoetingen.


Tot zover mijn reis naar oorspronkelijkheid. Wat ik nog graag wil delen tot slot.

Ik ben mezelf dus nog dieper gaan beseffen dat ik een multidimensionaal en kosmisch wezen ben. Dat alles zich hier presenteerd rond mijn super bewustzijn als mens en dat ik alle oorspronkelijke delen van mezelf kan terughalen. Daarbij is het nodig dat ik alles op losse schroeven durf te zetten in het hier en nu en dit durf waar te nemen. Mezelf beseffende dat alle mogelijke tijdlijnen in mezelf zitten en ik ben bezig ze vrij te maken, zodat het kwantumveld kan aansluiten op de leegte.


Je moet echt durven gaan voor je diepste waarheid in elk moment. Loskomen van oude programma's. en jezelf bekrachtigen. Sommige mensen worden daar boos over en proberen je terug te trekken naar persoonlijke stukken. Ik ga daar niet meer in mee, want ik kies bewust voor ander contact. Mezelf juist helemaal open stellend voor die persoon, heel wezenlijk, maar niet meer vanuit persoonlijkheid. Dat is een krachtige keuze en geen persoonlijke. En als daar dan allemaal gedachten uit voortkomen bij die ander, waar komt dat dan vandaan? Het is echt heel belangrijk dat we gaan doorzien wie er communiceert door jou heen. Ben jij dat ten diepste zelf vanuit je wezen of is dat iets anders? Je moet beseffen dat als je vanuit je persoonlijkheid communiceert, er van alles kan worden aangeplakt in die frequentie door de matrix. Ben je dus bewust! Ik negeer niemand en sluit niemand buiten dat kan ook niet in kosmisch perspectief. We zitten alleen op een andere bandbreedte en ik heb ervoor gekozen op een andere tijdlijn actief te zijn.


Laten we elkaar dus de ruimte geven om te openen, ieder op zijn/haar eigen moment. We dragen allemaal zoveel verschillende informatie in ons en dat wil samen een grote puzzel worden. Schep de ruimte voor elkaar dat te laten stromen. Ga wezenlijk met elkaar in contact en train jezelf daarin. En wordt je geraakt, of stroomt het niet, kijk dan in jezelf. Daar moet je wezen. Je kunt naar mijn ervaring alleen diep wezenlijk met iemand in contact zijn (en jezelf) als het veld neutraal is zonder verstoringen. Ook in jezelf dus. En dat brengt beweging.


En nogmaals, dit zijn mijn wezenlijke ervaringen. Ik ben hier ook allemaal doorheen gegaan. Ik ben erg benieuwd naar die van jullie.


Liefs daniëlle


168 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een hele tijd geleden alweer dat ik een blog heb geschreven en vandaag 1 maart 2021 voelt als een nieuw begin met nieuwe energie. Die wil ik graag even de wereld inzetten. De afgelopen periode heb ik

Vanochtend toen ik uit bed stapte, voelde ik mezelf redelijk zwaar. Ik had er geen zin in mijn dag op te starten. Hoewel er een brandend gevoel in mijn borstkast aanwezig was dat zich een weg naar bui

HelderZijn_logo-01[21472].png