You are the number 1!

Als ik naar mijn mok kijk op tafel prijkt daar de titel 'you are the number 1'. Ik vroeg me net af wat ik wilde gaan delen met jullie en er komt al een stroom van informatie op gang via mijn hart. Er is zoveel wat ik kan delen van de afgelopen weken, maar ik kijk even wat er gaat stromen.


Ons hart, de transmitter in dit lijf, zender en ontvanger, communicator tussen mensen, verschillende dimensies en andere multidimensionale rassen. Het hart is een multidimensionaal portaal in onszelf, althans dat is wat ik ervaar. Hebben we het hart nodig om bewust te zijn? Nee, wij mensen zijn al bewust-zijn. Als bewustzijnswezens zijn we gekoppeld aan dit cyber biologische fysieke lichaam en vormen we een dimensie op zich. Via het hart staan we in verbinding met alles wat is en zenden we ook continu onze eigen oorspronkelijke frequentie uit. Mits we aan staan..


En daar ontbreekt het aan bij veel mensen helaas. Dit is geen vingerwijzing hoor, ik ben volkomen neutraal, het is een waarneming die me raakt. Verder haak ik nergens op aan. In mezelf voel ik de angst opkomen dat mensen doorslaan in angst en elkaar gaan vertellen hoe we onszelf moeten gedragen in deze crisis. Ze smeken de regering om een totale lockdown, want 'dan zijn we veilig', is de gedachte/overtuiging. De angst voor de dood regeert. En de angst in mij dat ik in een lockdown terecht kom, is er ook.


Ik neem de angsten waar die in mij opkomen en stuur ze terug naar bron in het hier en nu. Dit zijn ingebrachte velden en niet van mij dus. Daarnaast voel ik in mezelf een heel ander gevoel opkomen. Ik ben er aanwezig en laat dat krachtveld in mijn bewustzijn komen. Als ik dit waarneem, komt er in mij een heel krachtig gevoel vrij van eenheid en verbonden in liefde. Een krachtig samen met alles en iedereen. Begrijpen hoef ik het niet, wel komen er beelden in mij op. Gelijk zend ik deze krachtige gevoelens van oorsprong naar buiten toe het levensveld in. Ik zend ze uit in alles wat ik doe.


Als deze oorspronkelijke gevoelens door meerdere mensen worden waargenomen in zichzelf, zal dat het oorspronkelijke levensveld enorm bekrachtigen en kan er zomaar een ommekeer plaatsvinden in deze realiteit. De vraag is: 'durven we echt te kijken vanuit ons zelf wat er gaande is?' Durven we hier belangeloos op in te zoomen en te voelen? Dit i.p.v. wegkijken en alles aannemen wat je verteld wordt. Dat is autonoom zijn! Dat is vrij zijn!


Het gaat niet om de waarheid, om goed of slecht. Het gaat erom vrij te zijn in je eigen waarneming en gevoel. Wij zijn zieners van oorsprong en daarmee brengen we continu informatie in beweging. De vraag is alleen waar kijk je naar?


Ik doe dan ook een oproep aan iedereen om wezenlijk te gaan staan en te gaan acteren vanuit je diepste analoge gevoel. Ben er in elke situatie en breng jezelf in! Dit niet vanuit het hoofd met een mening of overtuiging, maar vanuit het hart in gevoel. Zet jezelf open naar buiten toe. Waar je ook werkzaam bent, welke functie je ook vervuld. Jij bent nodig hier om al die informate in het veld te zetten. Juist NU!


En als ik zeg samen, dan bedoel ik echt alles en iedereen. Er kan alleen maar samen zijn als we elkaar zien in vrijheid en liefde. Vrij van projecties, verwachtingen, trauma's en verleden. LOS van alles elkaar durven te ontvangen. Dan ontstaat er een ontzettend krachtige hartsverbinding die alles overschrijft. Al sta je tegenover je grootste vijand, je zet elkaar vrij in liefde.


Samen doen we dit, ieder mens vrij en autonoom in liefdevolle verbinding. Los van alle matrixprogramma's in deze artificiële werkelijkheid en dwars er doorheen creëren wij onze oorspronkelijke analoge wereld weer terug. Hand in hand.


You are the one!
Hieronder deel ik wederom een oefening om in jezelf waar te nemen waar het voor jou om gaat.


Zoek een fijne houding voor jezelf en een plek waar je rustig kunt ‘zijn’. De stilte is uieraard fijn, maar je kunt ook muziek opzetten.

Je bent met je aandacht in je hoofd aanwezig, achter je ogen en tussen je oren. Vind je dit lastig, leg dan eens je hand op je aangezicht om zo je positie van aandacht beter te kunnen bepalen.

Jij maakt jezelf daar kenbaar, je neemt waar, het is er stil. Je laat geen gedachten toe en als je daar toch in schiet, breng jezelf dan liefdevol terug naar het hier en nu.

Je blijft aanwezig in je hoofd en brengt je aandacht naar je hart. Deze velden komen met elkaar in verbinding. Leg ter ondersteuning je hand op het hart, zodat je deze fysiek ook kunt voelen. Wellicht voel je een verandering in jouw veld nu deze harts energie informatie naar het hoofd stuurt.

Je bent nog steeds aanwezig in je hoofd en brengt je aandacht naar je lichaam. Maak maar een rondje vanaf je tenen naar je kruin. Dit in volle aanwezigheid. Ben je tijdens deze oefening ten alle tijden bewust van jouw ademhaling! Zuurstof en bloed verplaatsen informatie door jouw lichaam.

Deze 3 velden zijn nu met elkaar in verbinding, hoofd-hart-lichaam. Blijf zo even lekker zitten en neem waar. Ben aanwezig.

Nodig het levensveld uit ‘the force of creation’ om aan te sluiten bij jou als krachtig bronwezen.

Neem nu een onderwerp dat in je opkomt of waarvan jij weet dat het in beweging mag komen voor je. Vanuit diepe afstemming in jezelf schouw je er neutraal naar, zonder gedachte, drang, uitkomst etc. Los van alles moet het zijn!

Zo blijf je zitten. Wellicht voel je in jezelf (lichaam) programma’s aan gaan, zoals emoties, overtuigingen etc over dit onderwerp. Kijk ernaar, haak niet aan. Geef het command deze angst-traumavelden of overtuigingen te verwijderen en terug te sturen naar bron ‘hier en nu’.

En je neemt waar.. je voelt het veld neutraal worden, er komt ruimte en beweging.

Een mogelijkheid is dat in jezelf door de waarneming informatie/krachtvelden open gaan die onder de programma’s verborgen lagen. Als je voelt dat deze krachtige emoties open gaan, geef ze dan de ruimte en zet ze jouw veld in en het levensveld. Dit kan gepaard gaan met beelden in het hoofd of diep weten.

Voel hoe de inademing je lichaam voorziet van informatie via het hart die zich door jouw lichaam verspreid. Tijdens de uitademing zet jij jouw informatie naar buiten het levensveld in via je hoofd.

Als je voor jezelf dit krachtige veld hebt geopend, nodig je de oorspronkelijke scripten uit om aan te sluiten bij jou als wezen of bij het thema dat speelt. Zonder belang, er kan beweging komen, maar dat hoeft niet.

Rond rustig af. Neem deze staat van aanwezig zijn mee in je dagelijkse leven. Voel je dat je informatie mag bekrachtigen voor jezelf dan kan je deze omzetten in een beweging.


Om het jezelf makkelijk te maken kan je deze oefening uitprinten of inspreken op een voicerecorder.


Liefs Daniëlle110 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Vrij Verbindend Oorspronkelijk Bewustzijn

Een hele tijd geleden alweer dat ik een blog heb geschreven en vandaag 1 maart 2021 voelt als een nieuw begin met nieuwe energie. Die wil ik graag even de wereld inzetten. De afgelopen periode heb ik

Wezenlijk en kosmisch contact vs. persoonlijkheid.

Een hele tijd broeit dit onderwerp al in mijzelf. Ik wil erover schrijven en delen en er komt steeds een stukje informatie bij. Graag wil ik mijn ervaringen belichten in het contact met mensen en ande

Geweldloze (r)evolutie

Vanochtend toen ik uit bed stapte, voelde ik mezelf redelijk zwaar. Ik had er geen zin in mijn dag op te starten. Hoewel er een brandend gevoel in mijn borstkast aanwezig was dat zich een weg naar bui

HelderZijn_logo-01[21472].png